2011. július 28., csütörtök

Váradi Péter Pál: Erdély, Székelyföld 19. - Jelenlegi ára: 6 480 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Erdély, Székelyföld 17. - A legnagyobb székelyA könyv listaára: 7900 Ft. Leírás:
Családdal nem lévén megáldva, a magyar népet tekintem családomnak, s azt kívánom főörökösömnek tenni... Nemzetem iránti szeretetem az irányadó. Orbán Balázs gondolatai méltóak a legnagyobb székely alakjához. S méltó hozzá a jelen, ízléses kivitelű kiadvány is, melyből e jeles hazánkfia életét és életművét ismerhetik meg az olvasók. Hajdó István főesperes, székelylengyelfalvi plébános, Zepeczáner Jenő múzeumigazgató bevezető gondolatai, és Ferenczes István Orbán Balázs őszikéi című költeménye nyitja meg a kötetet, majd a székelylengyelfalvi Orbán-családról és Orbán Balázs fordulatokban bővelkedő sorsáról olvashatunk. A könyv legnagyobb részt kitevő fejezete az Orbán Balázs öröksége címet viseli. Ebben az általa készített fotókból készült válogatás, illetve ehhez kapcsolódóan A Székelyföld leírása című művéből vett szövegrészletek kaptak helyet. A bemutatott helyszínek között megtalálható Barót, Brassó, Budvár, Csíksomlyó, Csíkszereda, Felvinc, Kászon, Kézdivásárhely, Korond, Marosújvár, Marosvásárhely, Ojtoz, Parajd, Sepsiszentgyörgy, Székelyudvarhely, a Tordai-hasadék és Torockó is. Orbán Balázs fotói mellett, Váradi Péter Pál fényképein ugyanazok a helyszínek láthatók mai állapotukban. A kötet végén néhány ismeretlen helyszínen készült kép, egy részlet Sütő András Orbán Balázs kapui című művéből és bibliográfia található. ISBN: 978-963-88068-0-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 6 480 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 22:40
. Váradi Péter Pál: Erdély, Székelyföld 19. - Jelenlegi ára: 6 480 Ft

Fontos