2011. augusztus 24., szerda

MOKSA ELIXÍR - Jelenlegi ára: 1 Ft

MOKSA ELIXÍR
Élj harmóniában!
C-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő cseppek
Cseppekben a teremtő erő
Egyetlen ember tudja megváltoztatni az életünkben bekövetkezett rosszat: saját magunk 
Betegségeink, problémáink gyökere bennünk, elfojtásaink nyomán keresendő - ezt már régóta megállapították a bölcsek, s ha sok másban nem is, ebben legalább megegyeznek az orvosok és a természetgyógyászok is.
Tegyünk rendet gondolatainkban, életünkben, teremtsük meg újra testi, lelki és anyagi harmóniánkat. Mondani, ugye, könnyű, csakhát megvalósítani...!
- A gondolatok befolyásolásának képessége egy hosszú és kemény tanulási időszak eredménye - mondja Márkus doktor, akit elsősorban nőgyógyász szakorvosként ismernek Sopronban, pedig évek óta kitanulta - és mesteri fokon űzi - a homeoterápiát is.
- Ha elveszítjük testi és lelki harmóniánkat, gyakran fizikai jelek, betegségek jelentkezhetnek. Legtöbben ilyenkor orvoshoz fordulunk, ahol ugyan tüneteinktől megszabadítanak bennünket, a kiváltó okokat azonban továbbra is magunkban hordozzuk. Ebben próbálunk meg segíteni akkor, amikor ötvözzük mindazt, amit szakorvosként, évtizedek óta praktizáló doktorként, s amit homeoterapeutaként megtanultunk.
Összeállítottunk egy elixírt, ami az immunrendszer optimális működéséhez hozzájáruló homeopátiás elven alapuló, C-vitamin tartalmú készítmény. Fogyasztásával nem csak gondolati, hanem fizikai síkon is megfelelő információval látjuk el szervezetünket. Hatékonyan érinti a tudatalatti szabályozó mechanizmusokat és rövid idő alatt beindítja az öngyógyító folyamatokat - magyarázza a szakember.
Testünk 70 százaléka víz. Márpedig a víz minden információt felvesz és megőriz. Nem mindegy tehát, hogy milyen információkat viszünk be szervezetünkbe: teremtő vagy romboló erőt? A Márkus doktor által kifejlesztett Moksa elixír 84 esszenciájának sajátos rezgései ráhangolódnak a szervezet rezgéseire, felismerik a kialakult és kialakulóban lévő betegségek lelki háttereit és hatnak a testi és lelki egészséget veszélyeztető élethelyzetekre is. Lehet, hogy a doktor valami korszakalkotót talált ki?
Az Elixírben levő dinamizált virágszirom-esszenciák is a legmélyebb szabályozási szinten fejtik ki harmonizáló hatásukat - ez igaz az immunrendszer működésére is. Vírusoktól fenyegetett világunkban jól jön minden, ami erősít...
Moksa Elixír – egy csepp harmónia...
A Moksa hálózat 2009-ben kezdte meg tevékenységét azzal a nem titkolt céllal, hogy a Moksa Elixír csodálatos esszenciáit a Föld 70 millió lakosához eljuttassa. Az Elixír ilyen mértékű elterjesztésével nagyban hozzájárulhatunk ember társaink testi és szellemi fejlődéséhez, egészségük megőrzéséhez ezeken túl, pedig talán jobbá tehetjük világunkat..


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-28 09:37
. MOKSA ELIXÍR - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos